Ik ben Annemie Geentjens uit Wechelderzande en heb een passie voor bloemen en natuurlijke materialen. Mijn studiekeuze was hierdoor ook heel snel duidelijk: tuinbouw. Na deze opleiding ben ik mezelf gaan specialiseren in bloemschikken. En hier maakte ik later ook mijn beroep van.

Maar dit was niet voldoende voor mij, graag wilde ik mijn passie en kennis delen en doorgeven aan andere mensen. Eens het atelier in orde was werd mijn droom werkelijkheid.

Mijn bloemwerk heeft wel iets speciaals. Ik durf de materialen al wel eens anders te gebruiken dan waar ze oorspronkelijk voor moeten dienen. Zo krijg je soms een creatie dat men niet zo direct verwacht.

Bij ons is iedereen welkom zowel gevorderden als beginners. Sommige mensen komen alleen andere komen dan weer met een aantal vriendinnen. Een gezellige avond uit en steeds weer met een eigenhandig bloemwerk naar huis. Een keertje ontspannen en toch creatief bezig zijn en later kan je dan thuis zeggen dat je het zelf hebt gemaakt.

Hebt u graag wat meer informatie aarzel dan niet om mij te contacteren en ik geef u graag wat meer uitleg.

Wenst u op de hoogte te blijven van de verdere activiteiten (opendeurdag, workshops, …) stuur me dan uw mailadres door en dan krijgt u een mailtje over de activiteiten die we organiseren.

 

-