Twee of drie keer per jaar is er een workshop voorzien. Elk jaar zeker tegen de kerst en een keer tegen Pasen. Hier kan iedereen apart voor inschrijven. Deze zijn wel steeds ‘s avonds. Dus je hoeft deze niet allemaal te volgen, je mag gerust kiezen. Ik breng je hiervan op de hoogte als u dit wenst en dan kan u nog kiezen of u wenst in te schrijven.

Al het materiaal is hier dan voor u aanwezig, u moet enkel een snoeischaar, aardappelmesje, schaar en iets om draad mee door te knippen meebrengen.

Hier zijn ook zowel gevorderden als beginners van harte welkom. Ik doe alles stap voor stap voor zodat iedereen kan zien hoe we het bloemwerk maken. En ik kom natuurlijk helpen waar het nodig is.

Is er iets niet duidelijk of hebt u nog vragen aarzel dan niet om mij te contacteren en ik geef u dan graag de gewenste informatie.

De workshop voor Pasen gaat door op woensdag 28 maart. Als u hier meer informatie over had gewenst, gelieve contact met mij op te nemen voor de foto’s en de uitleg over de bloemstukken.

Jongelingen vanaf 6 jaar kunnen hun creatieve vingertjes aan het werk zetten op onze bloemschik- en knutselworkshops. Een originele én plezante activiteit!

Sinds kort kunnen we ook uw creativiteit prikkelen met onze workshops decoratie. Niets zal uw verbeelding nog in de weg staan voor het creëren van van mooie originele decoratieve stukken.

 

-