top of page

Zeg het met bloemen

Een verjaardagscadeau? Een attentie voor een bedrijfsopening? Of gewoon je eigen interieur opvrolijken?
Voor elke gelegenheid, groot of klein, helpen wij je graag met een bloemencreatie op maat.

20210325_122658 (2).jpg

Zowel voor boeketten als bloemstukken en dit in alle kleuren, vormen en stijlen ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben standaard verschillende stijlen en kleuren voor je klaarstaan in de winkel. Vind je niet wat je zoekt of heb je een specifiek verzoek? Geen probleem. We helpen je graag verder.

20220305_095727.jpg

Ook voor creaties met droogmaterialen kan je bij ons terecht. Of ben je misschien op zoek naar een uniek stuk voor tegen je muur? Samen kijken we welke muurdecoratie het best past binnen jouw wensen. In de winkel kan je alvast wat inspiratie komen opdoen.

Cadeaubon_Modified.PNG

Een abonnement cadeau doen is altijd een winner! Want wie wil niet elke maand een mooie verse bos bloemen op zijn tafel hebben staan? Bovendien kies jij zelf de duur en de spreiding van het abonnement. Liever elke 14 dagen een boeket? Geen probleem, wordt geregeld.
Naast het abonnement is er natuurlijk ook de cadeaubon. Deze is geldig op het hele assortiment in de winkel én je kan hem gebruiken om leuke workshops bij te wonen. Bovendien hoeven onze cadeaubonnen niet in éénmaal opgebruikt worden.

20210131_125045_edited.jpg

Ben je als bedrijf op zoek naar een bloemwerk voor op de balie van de receptie? Of wil je graag wat meer groen of kleur in de kantoren? Ook hiermee helpen we je graag verder. Dit kan zowel met verse bloemen als met materialen die langere tijd meegaan. Een muurdecoratie bijvoorbeeld kan een echte eyecatcher worden in je receptie.

bottom of page