top of page
Fresh Flowers

Boeketten, bloemstukken, verlichting & interieurdecoratie

Ontdek onze nieuwe winkel te Malle

20220204_161202_edited.jpg
Flower Selection

Wat vind je in de winkel?

Naast een ruime keuze boeketten en bloemstukken kan je in onze winkel ook terecht voor decoratie en verlichting. Zo bieden we onder andere de complete collectie sfeerverlichting, wandverlichting en armaturen van Light & Living aan.

Natuurlijke materialen

Mijn voorliefde voor natuurlijke materialen kan je ook terugvinden in de winkel. Zo is er een ruime keuze aan schalen, potten, ladders, vazen en andere materialen in hout. Ook in andere materialen zorgen we voor een wisselende collectie zodat je steeds iets nieuws ontdekt om het thuis gezellig(er) te maken.

Flower Arrangements
Amazonia FB 9.jpg

Speciaal voor jou

Heb je graag verse bloemen of een bloemstuk in je nieuwe aankoop? Of liever een creatie met materialen waar je langer van kan genieten? Dat maken we met veel plezier meteen in orde voor je.

Krijtverf

Ook als je graag zelf de handen uit de mouwen steekt en je meubels een nieuwe look wil geven, kan je bij ons terecht. Met het hele gamma van Amazona verf bieden we jou een unieke oplossing om je meubels een nieuw leven te geven. En dit zonder dat je ze vooraf hoeft af te schuren! Ja. Dat lees je goed, nooit meer schuren. Zelfs de donkerste meubels hoef je niet eerst af te schuren. Enkel even afstoffen en je kan starten. Ook zo’n zin gekregen om er in te vliegen? In de winkel kan je alvast wat inspiratie vinden om zelf aan de slag te gaan. Check zeker onze workshops als je graag de verschillende technieken leert kennen. WORKSHOP MET VERF OP MAANDAG 27 SEPTEMBER.

shutterstock_1011204019 S.jpg
Cadeaubon_Modified.PNG

Originele verrassingen

De kleinsten verwennen we graag met unieke oorbelletjes, armbandjes, brillendoosjes, kettingen, sjaaltjes en nog veel meer. Ook voor volwassenen hebben we een uitgebreide collectie die steeds aangepast is aan de nieuwste seizoenskleuren.

Keuzestress?

Met onze cadeaubon zit je altijd goed. Deze kan in heel de winkel gebruikt worden en je kan er zelfs een workshop mee volgen.

bottom of page