top of page

Zelf (leren) bloemschikken?

Ook dat is mogelijk! Of je nu nog nooit aan bloemschikken gedaan hebt of al enkele jaren ervaring op de teller hebt staan, iedereen is welkom. Alles wordt stap voor stap uitgelegd zodat iedereen mee kan volgen.

10 lessen van september tot juni

De lessen bloemschikken lopen van september tot juni. Elke maand komen we samen om leuke bloemstukken of interieurdecoratie te maken. Je schrijft steeds in voor alle tien de lessen. Wil je toch graag een aparte workshop volgen? Kijk dan eens bij onze leuke thema workshops!

20240413_144509.jpg
shutterstock_318211301 S.jpg

Jij kiest de dag die jou het beste past

De dag waarop je de maandelijkse les volgt, kies je helemaal zelf. Op maandag, woensdag en donderdag starten we om 19uur en eindigen we rond 21.30uur. Op zaterdag wordt er om 10uur gestart en loopt de les tot ongeveer 12.30uur. De lesduur is uiteraard afhankelijk van onder andere het bloemstuk, dit maakt dat de ene les wat langer of korter kan zijn dan de andere.

Modern, landelijke of klassiek?

Elke maand kan je kiezen uit twee bloemstukken, de stijl varieert van modern over landelijk tot klassiek. Vandaar dat we je ook steeds een keuze bieden. Je kan zelf je materiaal meebrengen of je kan het bij ons bestellen (lekker handig!). De benodigde materialen voor de volgende les worden steeds op het einde van de les besproken. De ondergronden (potten, manden, glaswerk, schalen en andere) worden opnieuw gebruikt. Zo hoef je deze niet elke keer opnieuw aan te kopen, maar kan je wel genieten van een nieuw zelfgemaakt bloemstuk.

shutterstock_766512244 SELF2.png
bottom of page