20201122_144855.jpg

Thema workshops

Een paar keer per jaar organiseren we ook workshops rond feestdagen, zo maken we bijvoorbeeld een Kerst- of Paasstuk. Voor deze workshops kan je apart inschrijven en je bent uiteraard niet verplicht om deze allemaal te volgen. Ook hier kan je per workshop kiezen uit verschillende bloemstukken die variëren qua stijl. Momenteel gaan de workshops enkel online door. Je komt een pakketje ophalen en kan dit dan thuis maken aan de hand van een filmpje.

 
20210325_122902_edited.jpg

Met jouw (b)engeltje(s)

Laat je kinderen hun creativiteit ontdekken via een bloemschik workshop! Eén à tweemaal per jaar, meestal in de vakanties, kan je ook samen met je kroost een workshop komen volgen. Niet alleen maken de kinderen hier hun eigen creatie, ook jij gaat naar huis met een uniek zelfgemaakt bloemstuk.
Schrijf je zeker in op onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze thema workshops.

20210215_132813.jpg

Verfworkshops

Een paar keer per jaar gaan we aan de slag met de verf van AMAZONA. Dit is een 100% natuurlijke krijtverf met natuurlijke pigmenten. De hele collectie kan je trouwens in de winkel vinden. De verf zorgt voor een prachtige, natuurlijke sfeer in je interieur en kan zowel op muren, hout, ijzer, leder, glas als nog vele ander ondergronden gebruikt worden. En het leukste aan de verf? Je hoeft niet eerst af te schuren. Inderdaad, gewoon afstoffen en verven.
Tijdens de workshop proberen we de verschillende technieken uit. Dit kan op een eigen klein meubeltje of op een hoedendoos. Er zijn ronde en vierkante hoedendozen en je kan kiezen uit 1 grote of 2 kleine varianten. Ook de donkere vintage meubeltjes zijn ideaal om te beschilderen met AMAZONA verf. We experimenteren met kleuren zodat je al een idee hebt om meteen thuis te starten met jouw project. Check zeker geregeld onze Facebook pagina voor ideeën en inspiratie.